Робота з молоддю в літній період

   Закінчились заняття в школах, відшуміли випускні вечори. Старшокласники готуються до  вступу у вищі учбові заклади, ну а для середніх та молодших школярів почались літні канікули. Дехто відпочиває з батьками, а значна кількість оздоровлюється в літніх оздоровчих таборах при школах.
   Члени Західного регіонального представництва Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько – військового братства приймають активну участь у просвітницькій та військово – патріотичній роботі зі школярами, що відпочивають в таборах.
1            Полковник запасу Микола Миколайович Дейнека проводить зустрічі з школярами в Жирічській загально-освітній середній школі Ратнівського району Волинської області з старшокласниками, на яких розповідає  про службу у війську.

3
    Він також орієнтує юнаків  на сумлінну службу, як строкову, так і на службу за контрактом, розповідає їм зміст Закону України “Про загальний військовий обов’язок  та військову службу.”
 2
   Зустрічі проходять в теплій невимушеній обстановці.  Микола Миколайович демонстрував школярам відеофільми про військову службу в Галицькій, ордена Червоного прапору бригаді внутрішніх військ та інші пізнавальні фільми на військово – патріотичну тематику.
   Для учнів, що відпочивають у літніх оздоровчих таборах Франківського району міста Львова за ініціативи заступника керівника Західного регіонального представництва підполковника запасу Юрія Борисовича Ваврисюка у Римнікському орденів М. Кутузова, Б. Хмельницького, Червоної Зірки полку внутрішніх військ МВС України були організовані Дні відкритих дверей.

4

Екскурсія по музею історії та бойової слави частини,   показ озброєння та бойової техніки викликали неаби який інтерес у школярів.
 8

6
    Юнаки – старшокласники познайомилися з розташуванням підрозділів.
   7
    І якщо збережеться призов на строкову військову службу, то в таких чистих, світлих, теплих казармах з усіма необхідними побутовими умовами та спортивними куточками їм доведеться служити Батьківщині.
Надіємось, що скромний вклад активістів Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько – військового братства буде сприяти складанню позитивного іміджу про службу в армії та необхідність збройного захисту Батьківщини.

Керівник Західного регіонального представництва підполковник запасу     Ю.С.Давидов.

Хуже "Остров Русь" того, оказалось, что нельзя охотиться на слонов, не "Танцы, игры, упражнения для красивого движения" вылезая из автомобиля, снабженного "Поделки из желудей" кондиционером.

Но прежде, чем "Когда закон бессилен" Ансельмо успел ответить, вмешался Чиун.

А когда получил, "Чудотворные иконы" то оказалось, что "Думай как ребенок поступай как взрослый..." эти сведения куда ужаснее, чем он мог себе "Ведун Паутина зла" представить.

С ними "Афоризмы старого Китая" все в порядке, сказал Римо.

Оно адресовано человеку, "Ваш домашний наставник Сверхэффективный гипноз для начинающих" который исполнит мои мечты.

Римо "Выздоравливай" заметил, как на останки доктора Ревитса села муха.