Присвітали зі святом військовослужбовців на Львівщіні

       DSCN2344 

8 вересня  військова частина А2166 Повітряного командування «Захід» , що на Львівщині, відзначила 71 річницю від дня свого заснування.
      Напередодні відбулися  урочисті збори,  на яких  були присутні ветерани частини, офіцери, прапорщики, військовослужбовці військової служби за контрактом, солдати строкової служби, працівники Збройних Сил України та учні Солонківської загальноосвітньої школи.  Привітати  військових  прийшли   Голова Пустомитівської райдержадміністрації  Ігор Чопко, військовий капелан Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного отець  Андрій Хомишин, керівник Західного регіонального представництва Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства підполковник запасу Юрій Давидов, представники вищестоящого штабу та військових частин гарнізону Липники.
      Юрій Давидов, від імені Президії Братства привітав військовослужбовців з річницею, подякував командуванню за багаторічну співпрацю та побажав особовому складу успіхів у виконанні поставлених завдань по захисту повітряних кордонів держави.
    Ветерани частини були нагороджені грамотами  райдержадміністрації за роботу по військово-патріотичному вихованню молоді. Ряд військовослужбовців отримали чергові військові звання та були заохочені командуванням за сумлінну службу.
       За ініціативою та підтримки  Братства для ветеранів, гостей та особового складу було  влаштовано святковий концерт  учасників  художньої самодіяльності  школи села Солонка, керівник Інна Дума.         
        Командування полку зв’язку подякувало гостям за відвідування, привітання і влаштувало святковий обід для особового складу, ветеранів та гостей.

DSCN2338


                                                                                                                          Руслан Федоришин, голова молодіжної секції Львівської обласної громади
Фото автора