Відчути себе захистником Батьківщини

                                                                                                                     i__i__i-__

Військово-патріотичне виховання молоді - одне з найважливішіх напрямків діяльності Всеукраїнського міжконфесійного релігійного  християнсько-військового братства. А якщо зауважити, що регіональні та обласні відділення очолюють генерали та офіцери, які усе своє життя присвятили захисту Батьківщини, то можемо сміливо сказати, що робота за цим напрямком проводиться професійно.

   Особливо ретельно до проведення цих заходів ставиться керівник Вінницького обласного відділення братства, полковник запасу  Данюк Леонід Іванович. Ця людина користується заслуженим авторитетом серед членів громад Братства у Вінницькій області, а також серед членів молодіжних секцій цих громад. А головна причина - це його завзятість щодо роботи з молоддю, велике бажання виховати у кожному з них патріота своєї країни.

_i__i__i_i

   Так, 11 та 12 жовтня 2013 року члени військово-історічного гуртка «Пам'ять»  виїхали на військове стрільбище. де провели польовий вихід. На практичних заняттях юнаки засвоїли, як правильно розмістити палатку, потренувались в несенні караульної служби, спробували переправлятись по канатній переправі, відчули на собі, що таке полоса перешкод. Ті навики, які  отримали на цьому польовому виході знадобляться їм в майбутньому незалежно від того чи будуть вони  служити в Збройних Силах чи ні.

__i_ii_   i_______i

Головне, що кожень з юнаків виніс особисто для себе з цих занять, це те, що  громадянин України має буди готовий захищати свою Батьківщину у скрутну годину, а військова служба -це нелегка, однак почесна і відповідальна справа.

                                                                            Євген Павлюк – голова Вінницької молодіжної організації Братства