Новини з Львівщини: вітаємо ветеранів внутрішніх військ з звітно-виборчою конференцією

2190

У Львові була проведена делегатська звітно-вибірна конференція Львівської міжрегіональної секції Асоціації ветеранів внутрішніх військ МВС України. В роботі конференції прийняли участь заступник начальника Управління Західного територіального командування Внутрішніх військ полковник Олег Білий. Під час заходу ветерани обговорили роботу ради секції та рад ветеранів військових частин та визначили плани роботи на наступний рік.
Окремим питанням було висвітлено підсумки співпраці Львівської міжрегіональної секції з Всеукраїнським міжконфесійним релігійним християнсько-військовим братством та перспективи подальшої роботи по питаннях військово-патріотичного виховання молоді та військовослужбовців внутрішніх військ МВС України конкретно. В ході роботи конференції виступив керівник Західного регіонального представництва Братства підполковник запасу Юрій Давидов.
Делегати прийняли постанову, в якій оцінили роботу ради секції як задовільну.

В своїх виступах схвально відгукнулися про активну координаційну роботу у звітному періоді секретаря ради підполковника запасу Юрія Ваврисюка, тож загальним голосуванням його було обрано головою ради Львівської міжрегіональної секції Асоціації ветеранів внутрішніх військ МВС України на наступний період.

2191

Нагадуємо, що Юрій Борисович є заступником керівника Західного регіонального представництва Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства.

Керівник Волинської обласного відділення
полковник запасу Микола ДЕЙНЕКА