Вітаємо з п’ятирічним ювілеєм!

6963

28 листопада 2013 року виконується 5 річниця створення Західного регіонального представництва Братства.

Саме у цей день у 2008 році у Києві відбулася ІІІ-я Національна конференція Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства. Братство було створене у грудні 2000 року за ініціативою п'яти найбільших Церков України (Українською Православною Церквою, Українською Православною Церквою Київського Патріархату, Українською Греко-Католицькою Церквою, Українською Автокефальною Православною Церквою та Львівською Митрополією Римо-Католицької Церкви).
З моменту створення Братства, основною метою його діяльності була передбачена  координація співробітництва Церков та релігійних організацій зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України з питань впровадження душпастирської опіки військовослужбовців, відродження духовного просвітництва, виховання військовослужбовців та членів їх сімей у дусі християнської моралі, духовно-патріотичного виховання молоді, створення системи спеціальної підготовки священиків, а в перспективі - створення служби військових священиків. Разом з тим, за період діяльності Братства виникла нагальна потреба не обмежуватися лише діяльністю центральних органів Братства, які базувалися у місті Києві, а створювати регіональні представництва в обласних містах України. Саме на цій конференції було прийняте рішенні створити таке представництво у місті Львові, яке з часом було реорганізоване в Західне регіональне представництво Братства. Керівником було призначено Давидова Юрія Сергійовича, який і на сьогодняшній час обіймає посаду керівника.
Західне регіональне представництво є одним з найбільших за кількістю областей, які воно охоплює, та одним з найактивніших щодо реалізації статутних завдань Братства та плідної роботи з молоддю.
Вітаємо усіх членів Західного регіонального представництва Братства з п’ятирічним ювілеєм та висловлюємо щірі слова подяки за Вашу самовіддану плідну працю в інтересах зміцнення духовності та патріотизму наших співвітчізників, особистий внесок в розбудову нашої держави.
Приємно зазначити, що прикладом для наслідування у цій справі є  керівник Західного регіонального представництва Братства Давидов Юрій Сергійович, його заступник - Ваврисюк Юрій Борисович, керівники обласних організацій : Львівської - Іванов Юрій Анатолійович, Закарпатської - Бондарь Володимир Іванович, Хмельницької - Можаровський Валерій Васильович, Рівненської - Лавренчук Віталій Іванович, Тернопольської - Древницький Євген Іванович, Івано-Франківської - Шевчук Анатолій Миколайович, Волинської - Дейнека Микола Миколайович. 

Нових досягнень у Вашій благородній справі!

Президія Братства.