п’ята звітно-виборча конференція однієї з найактивніших громадських організацій району − Солом’янської районної організації ветеранів м. Києва

9976z2

12 листопада 2015 року в актовій залі Солом’янської адміністрації відбулась чергова п’ята звітно-виборча конференція однієї з найактивніших громадських організацій району − Солом’янської районної організації ветеранів м. Києва.
Довідково.
Організація налічує в своїх рядах понад вісімнадцять тисяч ветеранів різних категорій: учасників бойових дій та Великої Вітчизняної війни, дітей війни та інших. Солом’янська районна організація ветеранів м. Києва створена в лютому 1987 року. Основною метою організації є всебічний захист законних соціальних і економічних прав та інтересів ветеранів війни, праці, ветеранів військової служби та правоохоронних органів, громадян похилого віку. На сьогодні до складу Організації входить: 8 первинних територіальних організацій; 2 підприємства – фабрика «Роза» та завод громадської авіації № 410; 10 колективних членів.
Із звітною доповіддю щодо результатів роботи Солом’янської районної організації ветеранів м. Києва протягом чотирьох років виступив її голова, генерал-лейтенант у відставці Борис Дмитрович Парафейніков. Пріоритетними напрямками в роботі ветеранської організації були соціальний захист ветеранів та національно-патріотичне виховання молоді.
У роботі конференції від Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько - військового братства прийняли участь члени президії Братства генерал- полковник Пилипів Богдан Іванович, полковники Іванов Юрій Юрійович та Глуховський Володимир Євгенович. Усі вони обрані до Ради ветеранів Солом’янської районної організації та делегатами для участі у VІІІ звітно-виборчій конференції Київської міської ветеранської організації, а Богдан Іванович увійшов також до складу Президії.
Головою ветеранської організації одноголосно обрано Бориса Дмитровича Парафейнікова.
Вітаємо його з обранням та зі свого боку гарантуємо надійну підтримку в його нелегкій та благородній справі.

    9976z4   9976z6