VIII звітно-виборча конференція ветеранів Києва

20151216_121222

16 грудня 2015 року відбулася VIII звітно-виборча конференція Київської міської Організації ветеранів України.
Участь в роботі конференції прийняли члени Президії Братства генерал-полковник Пилипів Богдан Іванович, полковники Іванов Юрій Юрійович та Глуховський Володимир Євгенович, а також активний член Братства, Голова Президії Ради ветеранської організації Соломянського району генерал-лейтенант Парафейніков Борис Дмитрович.
Учасники конференції вислухали звітні доповідь Голови ради Київської міської Організації ветеранів України Мартинова Миколи Єгоровича та доповідь ревізійної комісії за звітний період. Під час виступів відбулося активне обговорення проблем, які впливають на організацію діяльності ветеранських організацій. Особливу увагу було приділено питанням соціального захисту ветеранів.
Головою Ради обрано Мартинова Миколу Єгоровича. Пилипів Богдан Іванович обраний до складу Ради організації, а Парафейніков Борис Дмитрович обраний до складу Президії Ради та делегатом на Всеукраїнський з’їзд Організації ветеранів України.
Вітаємо усіх новообраних членів до складу Ради організації та висловлюємо впевненість на спільну роботу в інтересах ветеранів.

20151216_110841