Солдат повернувся додому

2  2222

СОЛДАТ ПОВЕРНУВСЯ ДОДОМУ! Повернувся після війни!
Здавалося б ці слова не повинні були звучати на терені неньки України ще сотні років. Багатостраждальна Україна знову проливає кров своїх синів і з нетерпінням чекають їх повернення додому матері, дружини, діти.
Саме тому, у рамках реалізації Всеукраїнської програми Братства "Солдат повернувся додому" за ініціативи Вінницького обласного відділення Братства, яке очолює полковник запасу Данюк Леонід Іванович, та підтримці священиків храму села Якушенці, 9 вересня був проведений захід з родинами військовослужбовців. Зібрались одинадцять сімей, чиї долі не обійшла війна на Сході України. У теплому колі відбулося спілкування. Кожен з запрошених зміг висловити все, що наболіло на душі, поділитися між собою, як краще діяти в тій, чи іншій життєвій ситуації. Свою думку та практичні поради в ході обговорення проблемних питань висловили священник та психолог.
Увага та спілкування загоюють душевні рани, а такі заходи скріплюють сім’ю, дають змогу тим, хто повернувся додому адаптуватися до мирних умов життя.

222