Благодійна акція Братства

"Духовність. Милосердя. Підтримка."

Photo20by20Andrei20Novitsky_6183
Всеукраїнське міжконфесійне релігійне християнсько-військове братство напередодні великого релігійного християнського свята БЛАГОВІЩЕННЯ, 6 квітня 2017 року,  провело благодійну акцію в Центральній поліклініці МВС України.
В рамках реалізації Всеукраїнської християнської програми Братства  "Духовність. Милосердя. Підтримка.", яка передбачає  соціально-християнську підтримку правоохоронців, які постраждали під час бойових дій  та членів їх сімей, інвалідів та ветеранів військової служби та внутрішніх справ, була надана благодійна допомога, яка спрямована на забезпечення потреб пацієнтів  поліклініки, надання їм якісної лікарської допомоги з боку  медичного персоналу, а саме, шприци, бинти, прибори для переливання крові, термометри, медичні рукавички, інше, що необхідно для надання першої медичної допомоги.
Зібрану допомогу передано начальнику Центральної поліклініки МВС.
Участь у вищезазначеному заході прийняли:
від МВС України - начальник управління охорони здоров’я та реабілітації МВС України Коробка Василь Іванович та його заступник Смик Анатолій Савелійович, а також керівництво поліклініки;
від Братства – президент Братства Лисенко Сергій Петрович та віце-президент Глуховський Володимир Євгенович.
Братство висловлює щирі слова подяки усім, хто прийняв участь  у підготовці та проведенні цієї акції, а саме: усім регіональним представництвам Братства та нашим іноземним партнерам «Оливкова Гілка Інтернешнл», а також керівництву МВС, яке сприяло її проведенню.

Photo20by20Andrei20Novitsky_6185   Photo20by20Andrei20Novitsky_6181