Виховуємо патріотів

IMG_8796
Реалізуючи  спільну Програму між райдержадміністрацією, районною радою та військовою частиною щодо військово-патріотичного виховання молоді Пустомитівського району, в одній з військових частин Повітряного командування «Захід» пройшов «День відкритих дверей» для старшокласників. 
        Заступник командира частини з морально-психологічного забезпечення підполковник  Олександр Корзун зустрів гостей та розповів про історію, бойовий шлях полку. Присутнім було продемонстровано відеофільм  про надбання  підрозділів частини, повсякденну діяльність особового складу.
IMG_8804
        Кожному школяру була надана можливість ознайомитись зі стрілецькою зброєю, власноруч провести розборку та зборку автомата і пістолета, оглянути зразки техніки та засобів зв’язку.  Хлопці та дівчата були в захваті.
IMG_8906
        А далі була екскурсія по казармі одного з підрозділів і території частини. Під час зустрічі з учнями,  військовослужбовці ділилися своїми враженнями про службу, порядок проходження військової служби за контрактом, умовами та іншим.
        А на завершення дня – світлина на згадку про захід та безліч приємних вражень.
         Відвідування військової частини відбулося за підтримки Західного регіонального представництва  Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства.
IMG_8946