Новини із Запоріжжя

101  6

25 березня у військовій частині 3029 з нагоди святкування 5-ї річниці Національної Гвардії України відбувся «День відкритих дверей». Керівником обласного відділення у Запорізькій області Всеукраїнської міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства Рубаном Ю.Г. та куратором доцентом ЗНТУ Градецьким Андрієм Вікторовичем організовано відвідування військової частини студентами 4-го курсу юридичного факультету Запорізького Національного Технічного Університету.

Захід відбувався в рамках військово-патріотичного виховання молоді, формування якостей громадянина-партіота України, наслідування найкращих прикладів мужності захисників суверенітету та територіальної цілісності держави

Молодь з цікавістю споглядала за шикуванням військовослужбовців   та проходження урочистим маршем. А справжнім сплеском емоцій було ознайомлення зі зразками бойової зброї та техніки. Кожен хотів потримати у руках гранатомет, снайперську гвинтівку або іншу зброю та зробити фото.

Також студентам запам\ятаеться відвідування кімнати історії частини та ознайомлення з експозицією присвяченою Герою України Богдану Заваді та іншим військовослужбовцям які віддали життя відстоюючи нашу незалежність.

На згадку про цей чудовий захід студенти , майбутні юристи, зробили загальне фото с головою Ради ветеранів військової частини 3029 Рубаном Юрієм Григоровичем.